بررسی موقعيت اقليتها در اسلام و حقوق اقليتها در جمهوري اسلامي ايران 38 صفحه فایل
یکی از برترین فایل های قابل دانلود با عنوان بررسی موقعيت اقليتها در اسلام و حقوق اقليتها در جمهوري اسلامي ايران 38 صفحه فایلآماده دریافت می باشد .
فرمت فایل: word
تعداد صفحات: 38
فصل اول موقعيت اقليتها در اسلام
مقدمه:
تجسم وجود اقليت، بدون فرض موجوديت اکثريت مقدور نيست. در جوامع بشري اين دو بايد در مختصاتي مشترک و در پاره اي جهات يا لااقل يک صفت متفاوت باشند و جهت مشترک در علم الاجتماع همان انسان بودن است ولي جهت تفارق و جدائي که سبب ورود استثناء و پديدار شدن عنوان و صفت اقليت مي شود از ديدگاههاي مختلف متفاوت و متعدد مي باشد.
براي توضيح اکثريت علم الاجتماع ملت يا مليت را پيشنهاد مي کند، و سپس ملت را چنين تعريف مي کند: مليت عبارت است از يک نوع رابطه سياسي و معنوي که شخص را به دستگاه اداري معيني که همان دولت باشد مرتبط مي سازد.
در عناصري که مليت را پديد مي آورد، نظرات مختلفي وجود دارد و ابراز ميشود. از جمله نژاد و وحدت زبان، وحدت تاريخ، وحدت خون و بالاخره وحدت سرزميني که جمعي در آن زيسته اند و اخلاف آنان خود را محق ادامه زيست در آن مي بيند. اين عوامل هر يک به تنهائي نارسا بوده و ممکن است مشکلاتي همراه داشته باشد. ما مروري کوتاه بر اين عوامل مي کنيم تا زمينه اساسي در بحث اصلي ريخته شود.
الف عنصر نژادي
نظريه ملت بر اساس نژاد، به حکايت تاريخ دير يا زود سيستم برتري نژاد را به دنبال داشته است. پس از اندک زماني تبديل به سياست هاي خشن و توسعه طلبانه شده و مانع حق حيات ساير افرادي که خارج از محدوده اين افسانه بوده اند شده است.
در طول تاريخ همواره و امروز نيز متأسفانه بشريت از اين قصه نژادي رنج مي برد و پيکر جامعه را مجروح و آغشته به خون مي بينيم. نيازي به ذکر مثال نيست. واقعيتي است محسوس و نکبتي است مکرر، برتري سفيد بر سياه و بالاخره داستان پايان ناپذير رنگها که هر روز بر اثر تبعيضات قانوني در يک نقطه جهان سبب انفجاري عظيم ناشي از تراکم نيروي خشم مردمي که محروم مانده اند مي شود.
اين عامل وقتي با مذهبي اختصاصي همراه مي شد باعث تحميلات و تعصبات بيشتري مي گرديد. در حکومتهاي يهودي که قبل از بعثت مسيح از مقتدرترين و پرسابقه ترين حکومتهاي آن عصر بودند نظريه پيوند خاصي که نژاد (اسباط دوازده گانه) و مذهب در آئين يهود داشت و آئين مذهبي به صورت حاد نژادي درآمده است، از يک سياست خشن نژادي و مذهبي پيروي مي کردند.
تعجبي ندارد اگر مي بينيم دانشمندان يهود در آثار و نوشته هائي براي يهوديان باقي گذاشته اند اهميتي استثنائي براي قوم اسرائيل قائل شده و سکنه روي زمين را شامل دو قسمت يعني اسرائيل و ساير ملل توضيح داده اند.
آنان به اين اصل معتقد بودند که اسرائيل قوم برگزيده الهي است و اعتقاد خود را ناشي از تورات مي دانستند. تلمود مکرر اين مطلب را يادآور مي شود، که بين خدا و قوم يهود رابطه اي صميمي و ناگسستني وجود دارد. به عنوان مثال مي توان به اين اشارات که در تلمود آمده است استناد کرد:
1 در اختصاص مذهب به يک نژاد خاص چنين آمده است: ذات قدوس تبارک به ملت اسرائيل چنين فرمود: «من خداي همه علم هستم، لکن نامم را فقط بر شما نهاده ام. مرا خداي بت پرستان نمي خوانند بلکه به عنوان خداي اسرائيل شناخته شده ام». ( شموت ربا 3:29 )
2 ذات قدوس تبارک اسم اعظم خود را برا اسرائيل نهاده است... «اگر من ملت اسرائيل را به حال خود بگذارم در ميان ساير ملل جهان محو خواهند شد. پس اينک من نام اعظم خود را بر آنها مي نهم تا آنکه ايشان زنده و باقي بمانند». (يروشلمي تعنيت 3 دال )
3 «خداوند کمک کننده و تکيه گاه تمام اهل عالم است و براي ما از همه بيشتر همه ملتهاي جهان حمد و ثناي قدوس مبارک را مي گويند ولي حمد و ثناي ما به درگاه او مقبول تر و خوشتر است تا حمد و ثناي ايشان. بني اسرائيل مي گويند بشنو اي اسرائيل خداوند خداي ما، خداي يکتا است». (سفر تثنيه4:6 )
4 «روح القدس به بانگ بلند مي گويد، کيست مانند قوم تو اسرائيل، ملت يکتا در زمين». (کتاب اول تواريخ ايام 21:17 )
5 روح القدس به بانک بلند مي گويد،: خوشا به حال تو اي اسرائيل کيست مانند تو». (سفر تثنيه29:33 )
6 تلمود مي گويد، هنگامي که ده فرمان را بديشان (بني اسرائيل) عطا فرمود لذت برد و شادمان شد، هنگامي که بني اسرائيل گفتند: «هر آنچه را که خداوند فرموده است انجام خواهيم داد و گوش خواهيم گرفت». (سفر خروج 7:24 ) ذات مقدس تبارک فرمود، «به خاطر اين گل سرخ منظور قوم بني اسرائيل است باغ من از خرابي مصون بماند و به حق تورات و ملت اسرائيل جهان از نابودي نجات يابد». ( ويقرابا 3:23 )
7 بت پرستي که مشغول آموختن تورات شود، واجب القتل است. زيرا که گفته شده است، (موسي براي ما، شريعتي امر فرمود که ميراث جماعت يعقوب است». (سفر تثنيه 4:33 ). اين ميراث متعلق به ما است و نه متعلق به ايشان (سهندرين 59 الف)
8 «زيرا براي من فرزندان اسرائيل بندگان هستند». (سفر لاويان 55:25 )
با اين تعاليم انحرافي که نويسندگان يهود از شريعت موسي کليم اله نموده و در مدارس و کنيسه ها تعليم مي دادند دولت يهودي که بر اساس برگزيدگي ملت يهود (بني اسرائيل) پايه ريزي شده و بر مذهب اختصاصي هم متکي بود، خود را در گلوي نفوذناپذير تعصبات نژادي و عقيدتي زنداني کرد، و هرگز نتوانست تئوري دولت متشکل از گروههاي مختلف نژادي و مذهبي را پذيرفته و يک حکومت جهاني و فراگير را هدف خود قرار دهد. همواره در حصار نژاد باقيمانده و مذهب اختصاصي خود را به بند نژاد کشيد.
ب عنصر وحدت خون
تعريف مسئله مليت از راه تئوري خون به اين صورت است که طفل به مجرد تولد از راه ارتباط خوني مليت پدر و مادر را قهراً تحصيل مي کند. ممکن است اين عنصر در تعيين تابعيت مؤثر باشد ولي از جهت اين که از ديرباز کمتر ملتي را مي توان يافت که با ساير اقوام و ملل نياميخته باشد نمي تواند ضابطه تعيين کننده اي براي تعريف کامل و جامع مليت باشد.
ج عنصر سرزمين
از آن جا هر دولتي نيازمند قلمرو جغرافيائي است بعضي از حقوقدانان به اين موضوع ارزش بيشتري داده و عنصر سرزمين مشترک را يکي از عوامل مؤثر مليت افراد قرار داده اند و معتقدند اين نظريه دو خاصيت دارد اولاً غير مستقيم هر فرد درون سرزمين معين داراي تابعيت مي شود. ثانياً ضابطه اي براي تشخيص مليت افراد به دست مي دهد.
البته آن قسمت از اين نظريه که مربوط به تابعيت و تشخيص و تعيين آن مي باشد کمتر انتقادپذير مي باشد ولي درتشخيص مليت همواره آسيب پذير است. زيرا از نظر حقوقي يک اماره يا قرينه است نه دليل ثابت و خدشه ناپذير و هميشه پايدار.
در اوايل و اواسط قرن بيستم «جنگ بين المللي سرزمين هائي را خصوصاً اروپاي شرقي از هم گيسخت و سپس به متصل کرد و از آنها ممالک واحدي در سرزمين متصل به هم به وجود آورد. مي توان به عنوان مثال شوروي سابق، چکوسلواکي و يوگوسلاوي سابق را نام برد. سکنه هر يک از سرزمينها تحت نام ملت واحد شکل گرفتند و سالها با همين عنوان و نام زندگي مشترکي را درپيش گرفتند لکن بلافاصله پس از اعلام فضاي باز سياسي (گلاسنويت) در اواخر قرن بيستم از طرف سياستمداران معروف شوروي سابق و اجراي پراستراويکا و عدم مداخله در سرنوشت اروپاي شرقي، حصارهاي تصنعي سرزمين هاي مشترک در هم ريخت و مردمي که عنوان و هويت مشترک داشتند از هم مجزي شده يا اين ادعا را مصّرانه تعقيب کرده و براي اجراي مقصود دست به مبارزات خونيني مي زنند.
د عنصر وحدت تاريخ و زبان
عنصر ديگري نيز که در تکوين ملت مورد استناد است به عقيده بعضي از علماي علم الاجتماع، اشتراک تاريخ و زبان مي باشد. طرفداران اين نظريه مي گويند زبان به منزله روح و حيات ملت است توده هائي که به يک زبان سخن مي گويند داراي يک قلب واحد و ادراک مشترک مي باشند. و تاريخ نيز به منزله قوه حافظه ملت ومنبع ادراکات و مشاعر آن محسوب مي گردد. بدون اين که قصد تفحص در ممالک مختلف جهان داشته باشيم مي توانيم به عنوان خلاف اين ادعا کشور و ملت سويس را با سه زبان مختلف (فرانسوي آلماني و ايتاليايي) به عنوان مثال ارائه نماييم.
هـ عنصر اراده زندگي مشترک
ارنست رنان در خطابه اي که در سال 1882 در پاريس ايراد نمود، اساس اين نظريه جديد را ريخت. او مدعي شد که ميل به زندگي مشترک پايه اساسي تکوين ملت اين و تنها عنصر واقعي وحدت ملي اراده و رغبت به زندگي مشترک اجتماعي مي باشد و ملت عبارت است از مجموعه افرادي استکه اراده زندگي مشترک آنان را به صورت واحدي درآورده است.
اين تعريف از نظر کليات صحيح است ولي از جهت جزئيات کامل نيست زيرا معين نشده است ميل به زندگي مشترک چگونه حاصل مي شود، اعلام اراده و رغبت به زندگي مشترک اجتماعي از چه راه بازگو مي شود. آيا نتيجه کنکاش زعماي اقوام است يا نتيجه يا راي آحاد افراد. اساساً پايه هاي متشکله اين تفاهم چه مي باشد؟
اگر به تعريف ارنست رنان کلمه «معنوي» افزوده شود، جواب سؤالات را خواهيم يافت و خلاء نظريه پر مي شود و بيان ايشان به اين صورت در مي آيد که: تنها عنصر واقعي وحدت ملي اراده و رغبت معنوي به زندگي مشترک اجتماعي مي باشد و از ساير عناصر پيش گفته هم رنگ مي گيرد.
حال بايد ديد راه رسيدن به اين معنويت کجا است؟ و از چه عواملي سرچشمه مي گيرد؟ بي شک نيرومندترين عامل معنويت مذهب مشترک است. همانطور که گفتيم يهوديت يک مذهب مسدود و در بسته بوده و راه ورودي آن انحصاراً از نژاد خاص بني اسرائيل و از وابستگي به اسباط دوازده گانه حضرت يعقوب بود. هر چند مسيحيت درون يهوديت پا گرفت و احکام آن را بدون چون و چرا پذيرفت ولي حصار نژادي را درهم شکست. حضرت عيسي چنين گفت: «گمان مبريد که آمده ام تا تورات و صحف انبياء را باطل سازم. نيامده ام تا باطل نمايم بلکه تا تمام نمايم. زيرا هر آينه به شما مي گويم تا آسمان و زمين زائل نشود همزه يا نقطه اي از تورات هرگز زائل نخواهد شد تا همه واقع شود». (باب پنجم انجيل متي آيات 17 و 18 )
اين تمام کردن به اين شکل بود که گفت: «شنيده ايد که گفته شده است همسايه خود را محبت نما و با دشمن خود عداوت کن، اما من به شما مي گويم که دشمنان خود را محبت نمائيد. (باب پنجم انجيل متي آيات 43 و 44 )
حصار نژادي را در هم شکست زيرا مي گفت:
«بياييد نزد من اي تمام زحمت کشان و گران باران و من شما را آرامي خواهم بخشيد. (آيه 28 باب 11 از انجيل متي)
يا
«به نام او امت ها اميد خواهند داشت». (آيه 21 باب 12 متي)
يا در اين آيه که کليم امم و قبايل را شامل مي شد:
« زيرا هر که اراده پدر مرا که در آسمان است به جا آورد همان برادر و خواهر و مادر من است». (آيه 50 باب 12 متي)
با اين ايات مذهب مسيح که مکمل يهوديت بود، از ديوار نژادي خارج شد و تبديل به يک مذهب فراگير گرديد، که مي توانست براي همه امم و قبايل زمان خود مليّت مشترکي پي ريزي نمايد.
عنصر مليت از نظر اسلام
اسلام که 612 سال از مسيحيت جوان تر است با تأييد کليه مذاهب الهي سابقه (زردشتي يهوديت و مسيحيت) با فلسفه جديدي ظهور کرد و طرف خطابش کل بشريت بود.
اسلام معتقد است بشر مي تواند از مجموعه افراد انساني خود، بدون توجه به رنگ پوست و نژاد مجتمع واحد و ملت واحدي را تشکيل دهد. حيات اجتماعي خويش را بر پايه معنويت اسلامي بنانهد. اين امر آخرين هدف و نهايي ترين آرماني است که اسلام در سيستم تربيتي خاصش آن را تعقيب کرده و بشر را براي تحقق بخشيدن آن دعوت مي نمايد. اسلام انسان را موجود باکرامت و محترمي معرفي مي کند و او را به عنوان جانشين خدا در زمين به حساب آورده و به او نويد مي دهد که آفريدگار جهان سراسر جهان هستي را در اختيار اوگذارده، و به وي موهبتها و استعدادهائي داده است تا از عهده تسخير و بهره برداري مواهب افرينش برآيد و رموز و اسرار آن را مکشوف دارد.
حقوق بشر در اسلام و اعلاميه جهاني حقوق بشر
- اسلام,حقوق بشر در اسلام ,اعلاميه جهاني حقوق بشر,حقوق بشر,حقوق بشر در اسلام,بشر,حقوق,پایان نامه ,دانلود تحقیق,دانلود رایگان پروژه,دانلود رایگان مقاله ,دانلود رایگان پایان نامه,پایان نامه حقوق,تحقیق
- بخشی از متن اصلی : حقوق بشر كه به زبان فرانسه droits lhomme و به انگليسي Human Rights و به عربي حقوق الانسان ناميده شده است طبق نظريه مكاتب آزاديخواه عبارت است
تحقیق بررسي تطبيقي حمايت از حقوق بشر در اسلام و حقوق بين الملل معاصر
- عدم مداخله,منع توسل به زور,نظام حقوقى اسلام,نظام حقوق بین الملل,تحقیق بررسي تطبيقي حمايت از حقوق بش,تحقیق درباره حقوق بشر,مقاله حقوق بشر,تحقیق در مورد حمایت از حقوق بشر,بررسی حقوق بشر, حقوق بين الملل معاصر,مقاله حقوق بين الملل معاصر
- چكيده: اصل «عدم مداخله» و اصل «منع توسل به زور» از جمله اصول كلى حاكم بر روابط بين المللى است كه كليت آن، هم در نظام حقوقى اسلام و هم در نظام حقوق بين الملل معا
تحقیق حقوق تعهدات و قراردادهاي بين المللي در فقه و حقوق اسلام
- حقوق تعهدات بین المللی,قراردادهاي بين المللي,حقوق تعهدات بین المللی در فقه,قراردادهاي بين المللي در فقه,حقوق تعهدات بین المللی در حقوق انسان,قراردادهاي بين المللي در حقوق اسلام,حقوق تعهدات بین المللی در فقه اسلام,قراردادهاي بين المللي در فقه ا
- دانلود تحقیق با موضوع حقوق تعهدات و قراردادهاي بين المللي در فقه و حقوق اسلام، در قالب word و در 12 صفحه، قابل ویرایش . بخشی از متن تحقیق: هر نوع توافق بين دو ي
تحقیق حقوق بشر در اسلام و اعلاميه جهاني حقوق بشر
- حقوق بشر در اسلام,حقوق بشر در اسلام و غرب,حقوق بشر در اسلام pdf,حقوق بشر در اسلام پیام نور,حقوق بشر در اسلام doc,کتاب حقوق بشر در اسلام,جزوه حقوق بشر در اسلام,حقوق بشر در کشورهای اسلامی,تاریخچه حقوق بشر در اسلام,مقاله حقوق بشر در اسلام
- دانلود تحقیق با موضوع حقوق بشر در اسلام و اعلاميه جهاني حقوق بشر، در قالب word و در 17 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: حقوق بشر كه به زبان فرانسه droits l
دانلود تحقیق جایگاه عرف در حقوق بین الملل و حقوق اسلام 18 ص
- دانلود جایگاه عرف در حقوق بین الملل و حقوق اسلام 18 ص,تحقیق جایگاه عرف در حقوق بین الملل و حقوق اسلام 18 ص,مقاله جایگاه عرف در حقوق بین الملل و حقوق اسلام 18 ص,جایگاه عرف در حقوق بین الملل و حقوق اسلام 18 ص
- فرمت فایل : ورد قسمتی از محتوی فایل تعداد صفحات : 22 صفحه جایگاه عرف در حقوق بین الملل و حقوق اسلام سید محمد موسوی بجنوردی[1] چكیده: مقالة حاضر، تلاشی است جهت ب
مقاله ازدواج و مهریه در اسلام پودمان حقوق خانواده درس حقوق خانواده
- مقاله ,ازدواج ,و مهریه ,در اسلام, پودمان, حقوق, خانواده, درس ,حقوق, خانواده
- مقدمه یكی از سنن بسیار كهن در روابط خانوادگی بشری این است كه مرد هنگام ازدواج، برای زن «مهر» قائل می شده است. چیزی از مال خود به زن یا پدر زن خویش م
تحقیق ولايت قهري در حقوق ايران و حقوق تطبيقي
- تحقیق حقوق,پروژه حقوق,مقاله حقوق,پایان نامه حقوق,حقوق,حقوق تطبیقی,ولايت قهري ,ولايت ,قهري,حقوق ایران,ولایت قهریه در حقوق ایران,مقاله ولايت قهري ,پروژه ولايت قهري ,تحقیق در مورد ولايت قهري ,دانلود تحقیق ولايت قهري ,پایان نامه پیرامون ول
- بخشی از متن اصلی : ولايت ( به فتح وكسر واو ) در لغت به معني حكومت كردن ، تسلط پيدا كردن ، دوست داشتن ، ياري دادن ، دست يافتن و تصرف كردن آمده است. قهري در لغت ب
تحقیق بررسي خودكشي در حقوق و حقوق جزاي ايران
- خودكشي,تحقیق خودکشی,خودکشی در حقوق اسلام,خودکشی در حقوق,خودکشی در حقوق جزاي تطبيقي,خودکشی در حقوق جزاي ايران,پایان نامه خودکشی,پاورپوینت خودکشی,مقاله خودکشی,خودکشی چیست,بررسی خودکشی در حقوق,پژوهش خودکشی
- دانلود تحقیق با موضوع بررسي خودكشي در حقوق و حقوق جزاي ايران، در قالب docx و در 95 صفحه، قابل ویرایش، شامل: چکیده مقدمه الف) بیان مسأله ب) سؤالات تحقیق ج) فرضیا
پاورپوینت حقوق بيمار و منشور حقوق بيمار در ايران
- پاورپوینت حقوق بيمار,پاورپوینت منشور حقوق بیمار,پاورپوینت منشور حقوق بیمار و پرستار,پاورپوینت حقوق همراه بیمار در بیمارستان
- دانلود در 35 اسلاید با فرمت pptx مشخصات فایل تعداد صفحات35حجم650/550 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود پاورپوینت حقوق بيمار و منشور حقوق بيمار در
بررسی كتاب و كتابخانه (در تمدن اسلامي و جايگاه آن در ايران و دلايل افول اين كتابخانه ها)
- ايران,تاريخ,تمدن اسلامي,كتاب ,كتابخانه ها,امير المرايي امير خان,شاه محمد,ميرزا,طايفه تركمان,قلعه قهقهه,صفويه ,شاه عباس اول, اقتصاد,تجارت,اقدامات,ايران باستان,ادبيات,جغرافياي تاريخي,فردوسي,شاهنامه
- خلاصه: با توجه به اهميت كتاب و كتابخانه در جهان اسلام، كه ناشي از تعاليم اين مكتب آسماني است، و وجود احاديث و روايات بيشماري از رسول اكرم و ائمه درباره دانش و پ
مقاله حقوق جزای عمومی اسلام 85 صفحه
- مقاله حقوق جزای عمومی اسلامی,تحقیق حقوق جزایی,حقوق جزای عمومی اسلامی
- توضیحات : تحقیق حقوق جزای عمومی اسلام 85 صفحه در قالب Word قابل ویرایش ، آماده به چاپ. بخشی از متن : مقدمه- حقوق- كه واژه ای است عربی- جمع حق است. حق در لغت به
مقاله بررسی کتاب راحه الصدور و آيه السرور راوندي ( بررسي نقش قاضي محمد در جمهوري كردستان)
- نقد و بررسي متون تاريخي,ژيانده نه وي كردستان,حزي دمكرات ,يكسال حكومت كردستان,علل و عوامل فروپاشي جمهوري كردستان
- مقدمه : منطقه كردستان به دليل وجود اقليت قومي مذهبي در آن همواره در دورههاي مختلف تاريخي تحولات آن مهم بوده است منتهي كمتر به آن توجه شده است هدف از انجام اين
تحقیق بررسی اصول مرتبط با شرح وظايف رياست جمهوري
- دانلود تحقیق حقوق,تحقیق رشته حقوق,دانلود مقاله رشته حقوق,شرح وظايف رياست جمهوري,تحقیق در مورد ریاست جمهوری,تحقیق درباره وظایف ریاست جمهور,ریئس جمهور,اصل 113,مقاله حقوق
- قسمتی از متن: پس از مقام رهبري رييس جمهور عاليترين مقام رسمي كشور است و مسئولیت اجراي قانون اساسي و رياست قوه مجريه را جز در اموري كه مستقيما ب
فلسفه وجودی حقوق جزای اسلامی و تطبیق با حقوق اروپائی و نقاط مشترک و متفاوت آن با حقوق غربی
- تعزیرات,حدود وقصاص,حقوق جزای تطبیقی,حقوق جزای اسلامی,شناخت جرم در اسلام,دانلود پایان نامه رشته حقوق,دانلود پایان نامه حقوق,خرید پایان نامه حقوق,انجام پایان نامه حقوق,سیستم همکاری در فروش فایل,همکاری در فروش فایل,فروش فایل
- برخلاف علوم تجربی ، حرکت کاروان علوم انسانی همواره شتاب کم تری داشته است تا بدان جا که دست یابی به سر این اختلاف ذهن دانشمندانی چون کانت را به خود مشغول کرده اس
ادبیات نظری تحقیق حقوق شهروندی، حقوق شهروندی از دیدگاه امام خمینی، حقوق شهروندی در غرب
- ادبیات نظری تحقیق حقوق شهروندی حقوق شهروندی از دیدگاه امام خمینی حقوق شهروندی در غرب
- در 30 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش. بخشی از متن : چیستی و ماهیت حقوق شهروندی هر فردی به صرف متولد شدن در یک سرزمین موقعیت و شان شهروندی را کسب می کند. ولی مهم ا
تحقیق موقعيت تفكردر سيرعمل مجرمانه
- تحقیق حقوق,تحقیق در مورد عمل مجرمانه,عمل مجرمانه,مجرمانه,تحقیق عمل مجرمانه ,کار تحقیقی عمل مجرمانه ,مقاله عمل مجرمانه ,پروژه عمل مجرمانه ,حقیق در مورد عمل مجرمانه ,دانلود تحقیق عمل مجرمانه ,پایان نامه پیرامون عمل مجرمانه
- مقدمه: بزهكاربيش ازآنچه متفكر باشد متاثر است، متاثر ازتحريكاتي كه بي درنگ ويا با تاخيري( غالبا قابل اغماض) موجب واكنشي خفيف ويا شديد ميشود ومجرم را دردائره (( ن
تحقیق در مورد موقعيت جغرافيايي بافق و معدن اسفوردي در بافق
- مقاله در مورد موقعيت جغرافيايي بافق و معدن اسفوردي در بافق,تحقيق درباره موقعيت جغرافيايي بافق و معدن اسفوردي در بافق,پاورپوينت موقعيت جغرافيايي بافق و معدن اسفوردي در بافق,پروژه موقعيت جغرافيايي بافق و معدن اسفوردي در بافق
- قسمتی از متن: موقعيت جغرافيائي و شرايط جوي منطقه بافق و معدن اسفوردي شهرستان بافق به مركزيت شهر بافق با مساحتي حدود 17850 كيلو متر مربع، به فاصله 120 كيلومتري ج
تحقیق موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي استان قزوین
- موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي استان قزوین, دانلود تحقیق موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي استان قزوین, پاورپوینت موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي استان قزوین, تحقیق در مورد موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي استان قزوین, تحقیق درباره موقعيت جغرافيايي,,,
- دانلود تحقیق با موضوع موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي استان قزوین ، در قالب Word و در 31 صفحه قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق : استان قزوين از شمال به استان گيل
تحقیق موقعيت جغرافيايي پاكستان
- موقعيت جغرافيايي پاكستان , دانلود تحقیق موقعيت جغرافيايي پاكستان , پاورپوینت موقعيت جغرافيايي پاكستان , تحقیق در مورد موقعيت جغرافيايي پاكستان , تحقیق درباره موقعيت جغرافيايي پاكستان , تحقیق راجع به موقعيت جغرافيايي پاكستان , تحقیق آماده موقعيت جغراف,,,
- دانلود تحقیق با موضوع موقعيت جغرافيايي پاكستان ، در قالب Word و در 37 صفحه قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق : 1- موقعيت جغرافيايي پاكستان در جنوب غربي آسيا در محد
موقعيت جغرافيائي و شرايط جوي منطقه بافق و معدن اسفوردي
- تحقیق زمین شناسی,مقاله زمین شناسی, بافق ,معدن اسفوردي,دانلود پایان نامه زمین شناسی,معدن,تحقیق درباره معدن,مقاله معدن,نمونهبرداري از باطلهها, نمونهبرداري از كنسانترهها,معدن فسفات اسفوردي, استخراج با حلال
- قسمتی از متن: معدن اسفوردي در 35 كيلومتري شمال شرقي شهر بافق و در ارتفاع 1700 متري از سطح دريا واقع شده است و داراي كوههايي با روند شمال غربي - جنوب شرقي ميباش